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Registro completo
Biblioteca (s) :  INIA Tacuarembó.
Fecha :  20/02/2015
Actualizado :  26/07/2017
Autor :  SOCA, P.; BERETTA, V.; HEINZEN, M.; BENTANCUR, O.
Afiliación :  P. SOCA; VIRGINIA BERETTA, Facultad de Agronomía; M. HEINZEN; OSCAR BENTANCUR, Facultad de Agronomía.
Título :  Effect of pasture height and control of grazing time on grazing behaviour and defoliation dynamics of growing beef cattle.
Fecha de publicación :  2002
Fuente / Imprenta :  In: Symposium Responding to the increasing global demand for animal products.
Idioma :  Español
Contenido :  The forage intake in grazing animals has been defined as the product of the bite size and biting rate integrated within the grazing time. Pasture height and density are the most important factors explaining bite size (Laca and Demment, 1996), while the internal state of the animal, quantity and quality of the available pasture, final products of digestion and photoperiod have been postulated as the main factors that affect the length of the grazing session (Soca, 2000). Pasture height and available time for grazing interact with pasture allowance and chemical composition of the supplement, affecting pasture intake rate, selectivity, energetic costs of harvesting the pasture and the nutritional balance of the animals (Soca, 2000). Experiments, conducted on daily management of a herd of dairy cows, imposed different times of access to grazing suggest that the control of the grazing time could improve the efficiency of pasture utilization (Soca et al, 1999). This experiment was carried out to evaluate the effect of the control of grazing time and pasture height on grazing behaviour and the dynamics of defoliation, resulting from growing cattle grazing an improved pasture at the same forage allowance and supplemented with an energy-rich concentrate.
Palabras claves :  PASTOREO POR HORAS.
Thesagro :  PASTOREO.
Asunto categoría :  L01 Ganadería
Marc :  Presentar Marc Completo
Registro original :  INIA Tacuarembó (TBO)
Biblioteca Identificación Origen Tipo / Formato Clasificación Cutter Registro Volumen Estado
TBO100482 - 1ADDPC - DD

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Registro completo
Biblioteca (s) :  INIA Las Brujas.
Fecha actual :  21/02/2014
Actualizado :  22/02/2014
Autor :  De Lucca, R.; Zeballos, R.; Soria, J.; Pisano, J.
Título :  Nuevas variedades tardías de duraznero creadas por DIGEGRA-INIA. Jornada de divulgación
Fecha de publicación :  2011
Fuente / Imprenta :  Canelones (Uruguay): INIA Las Brujas, 2011.
Páginas :  7 p.
Serie :  (INIA Serie Actividades de Difusión; 638)
Idioma :  Español
Palabras claves :  MOSCATO BLANCO; MOSCATO DEL MONTE; MOSCATO DEL SUR; MOSCATO DELICIA; MOSCATO TARDIO; PAV??A SAUCE.
Thesagro :  DURAZNO; URUGUAY; VARIEDADES.
Asunto categoría :  --
URL :  http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/2346/1/18429080211112212.pdf
Marc :  Presentar Marc Completo
Registro original :  INIA Las Brujas (LB)
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